Main Content

Zostane Rick Nash v Bostone?

nedeľa, 3. jún 2018 16:14 | Autor: Martin Gregor

Rick Nash
Rick Nash | zdroj: TASR

Kanadskému kanonierovi Rickovi Nashovi po sezóne vyprší zmluva a novú zatiaľ nepodpísal. Veľmi pravdepodobne však zostane v Bostone. Záujem o jeho služby prejavil aj generálny manažér organizácie Bruins.

Človek zodpovedný za Nashov príchod do Bostonu, Don Sweeney, vo štvrtok uviedol, že bude uvažovať nad predĺžením zmluvy s 33-ročným rodákom z kanadského Bramptonu, ktorý bol do tímu Medveďov vymenený tesne pred uzávierkou prestupov z New Yorku Rangers.

„Tento týždeň sa porozprávame. Rick naznačil, že keď prišiel do Bostonu bol nadšený z príležitosti, ktorú dostal a chce vyhrávať,“ uviedol Sweeney pre The Boston Globe.

„Cítil sa zle ale určite za to nemohol, pretože bol zranený. Zobralo mu to trochu šťavy. Mal málo času na zotavenie a hneď naskočil do play off,“ reagoval generálny manažér na Nashove výkony v play off po tom, čo sa krátko po príchode do nového tímu musel vyrovnávať s otrasom mozgu.

Vo vyraďovacej časti niekdajší veľký talent kanadského hokeja zaznamenal iba 5 bodov12 dueloch. Samotný Nash je naklonený k ďalšej spolupráci s tímom Medveďov. Je teda pravdepodobné, že v tejto americkej metropole zostane minimálne v ďalšej sezóne.

Na druhej strane, Sweeney uviedol aj mená hráčov, s ktorými do budúcnosti nepočíta. Ako uvádza portál TSN, na nové pôsobiská si budú musieť zvykať Brian Gionta, Kenny AgostinoPaul Postma.