Main Content

Liverpool je blízko ďalšej veľkej posily z Ligue 1. V hre je 60 miliónov eur

štvrtok, 31. máj 2018 12:59 | Autor: Timotej Gašper

Jurgen Klopp
Jurgen Klopp | zdroj: © TASR

Po tom, čo pred pár dňami získal Liverpool Fabinha z Monaka, je finalista Ligy majstrov podľa plátku Express blízko zisku ďalšej veľkej hviezdy z francúzskej ligy.

Liverpool dokázal predbehnúť ponuky Manchestru United či Arsenalu a brazílskeho univerzálneho hráča získal za 45 miliónov eur. Po Fabinhovi je však v Ligue 1 najviac žiadaným hráčom francúzsky stredopoliar, Nabil Fékir.

24-ročný kapitán Lyonu je po vydarenej sezóne na zozname viacerých klubov, no plátok Express.co.uk informuje, že najbližšie k nemu má aktuálne Liverpool. Jurgen Klopp hľadá ofenzívneho hráča na post "10-tky", kde by Fékir so svojimi fyzickými atribútmi určite zapadol. Prvá ponuka od Liverpoolu smerom do Lyonu je podľa britských médií vo výške 60 miliónov eur, no vedenie "Levov" si pravdepodobne bude pýtať viac.

"Určite budeme múdrejší po majstrovstvách sveta, na ktoré ide Nabil ako hráč Lyonu a my sme naňho veľmi hrdí!," povedal ohľadom špekulácií Jean-Michel Aulas, prezident Olympiqueu Lyon. Fékir dal v uplynulej sezóne 23 gólov a pridal aj 8 asistencií a vo francúzskom výbere patrí k najnebezpečnejším ofenzívnym zbraniam.