Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (22.5.)

utorok, 22. máj 2018 12:48 | Autor: Jakub Vaverka

Leonardo Bonucci a Gianluigi Donnarumma
Leonardo Bonucci a Gianluigi Donnarumma | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je pred začatím letného prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Chelsea bojuje o Lewandowskeho

Londýnska Chelsea je podľa denníka Daily Telegraph aktuálne najväčším favoritom na získanie poľského útočníka Roberta Lewandowskeho. Na hviezdu Bayernu Mníchov Modrí chystajú 100 miliónov libier.

Mahrezov prestup inam?

Podľa Daily Telegraph je spadnutie prestup alžírskeho reprezentanta Riyada Mahreza. Mahrez je síce stále hráčom Leicestru City, ale vytrvalo sa o jeho služby zaujíma Manchester City, ktorý má finančné páky na to, aby Líšky nakoniec presvedčil.

Záujem o Buffona

Gianluigi Buffon by sa za istých okolností mohol stať brankárom Manchestru United, píše to bulvárny plátok Daily Express. Ak v lete Red Devils opustí brankár David De Gea, ktorého by stále chcel Real Madrid, Diabli by sa zaujímali práve o Buffona.

Donnarumma možno do Anglicka

Daily Mirror prišiel s informáciou, podľa ktorej je Liverpool ďalším z klubov, ktoré pozorne sledujú situáciu okolo talentovaného talianskeho brankára Gianluigiho Donnarummu. Brankárska jednotka AC Miláno by na Anfielde mohla nahradiť nepresvedčivú dvojicu Karius – Mignolet.

Willian si kladie podmienky

Brazílčan Willian podľa bulvárneho denníka The Sun ostane v londýnskej Chelsea aj v ďalšej sezóne, ale aby sa tak stalo, musí sa stať jedna vec. Konkrétne, klub musí prepustiť trénera Antonia Conteho, s ktorým má Willian veľmi zlý vzťah.

Liverpool chce hviezdu Burnley

The Sun informuje, že finalista Ligy majstrov Liverpool FC hľadá už v predstihu posily na novú sezónu. Na Anfield Road by sa údajne mohol sťahovať ospevovaný James Tarkowski, ktorý si veľmi dobré meno urobil v drese Burnley FC.