Main Content

Justin Kluivert skritizoval Ajax a rozhodol o svojej budúcnosti

piatok, 18. máj 2018 12:05 | Autor: Timotej Gašper

Justin Kluivert
Justin Kluivert | zdroj: Tasr

Talentovaný Justin Kluivert prekvapivo skritizoval chovanie svojho klubu, ktorý ho chcel predať do Premier Leage bez jeho vedomia.

19-ročný Justin, ktorý je synom legendárneho Patricka Kluiverta, si v Ajaxe spravil výborné meno, za čo vďačí najmä výbornej forme v tejto sezóne. Hviezdny tínedžer je dlhodobo spájaný s odchodom z Ajaxu, no po nedávnych vyjadreniach je sa jeho odchod pomaly mení zo špekulácie na hotovú vec.

"Neobnovím s Ajaxom zmluvu! Udialo sa veľa vecí. Úpadok morálky, nedostatok dôvery a tiež, že ma chceli predať do Tottenhamu bez môjho vedomia. Dozvedel som sa o tom v poslednej chvíli. Robia si čo chcú." 

Šokujúce vyjadrenia nadaného mladíka priniesol portál SkySports s odvolaním na holandskú športovú stanicu Volkstrant, kde v rozhovore Justin nezabudol spomenúť aj pár ostrých viet o trénerskom tíme.

O Kluiverta sa aktuálne bije viacero popredných celkov, no pre mladíka je najdôležitejšie, aby pravidelne hrával. V Ajaxe pravdepodobne po týchto udalostiach neostane, čím sa začína veľmi zaujímavá prestupová sága o zisk jedného z najlepších mladíkov sveta.