Main Content

Obmedzený pohľad: Diego Simeone prehovoril o fámach spojených s Griezmannom

piatok, 11. máj 2018 08:12 | Autor: Jakub Vaverka

Antonie Griezmann
Antonie Griezmann | zdroj: TASR

Tréner Atlética Madrid Diego Simeone dal jasne najavo, aký je jeho názor na množiace sa prestupové špekulácie ohľadom budúcnosti Antoinea Griezmanna. 

Tréner Atlética Madrid Diego Simeone vždy jedná s novinármi otvorene a nebolo tomu inak ani na jeho poslednej tlačovej konferencii. Argentínsky lodivod madridského mužstva má jasno v tom, na čo momentálne smeruje svoju pozornosť a na čo nie.

„Môj pohľad je obmedzený. Rovnako, ako o u závodného koňa. Jediné, na čom mi záleží je zápas s Getafe a finále Európskej ligy proti Marseille,“ začal horkokrvný  tréner pre futbalový portál ​Goal.com.

Novinári sa Simeoneho taktiež pýtali na množiace sa špekulácie ohľadom francúzskeho strelca Antoinea Griezmanna. Griezmann je spájaný s odchodom do FC Barcelona, pričom záujem o jeho služby majú mať aj Manchester United či Paríž Saint-Germain.

„Nič nepozerám ani nič nepočúvam. Zameriavam sa len na zápasy, v ktorých hrá môj tím. Vidím, že Griezmann je v pohode, trénuje tak ako vždy, hrá tak ako vždy a to je to, čo ma zaujíma,“ diplomaticky odpovedal Simeone. Španielske médiá hlásajú, že v súvislosti so svojou budúcnosťou ešte nie je rozhodnutý ani samotný Francúz.