Main Content

Griezmann sa vyjadril k svojej budúcnosti v Atleticu Madrid

piatok, 27. apríl 2018 13:03 | Autor: Timotej Gašper

Antonie Griezmann
Antonie Griezmann | zdroj: TASR

Griezmann sa konečne vyjadril k jeho budúcnosti v Atléticu aj špekuláciám ohľadom odchodu do FC Barcelona.

Vo včerajšom semifinálovom zápase Európskej ligy sa Atlético predstavilo na ihrisku Arsenalu Londýn. Zverenci Diega Simeoneho však takmer celý zápas hrali bez vylúčeného Vrsaljka, no napriek tomu dokázali vďaka hviezdnemu Griezmannovi ukorigovať skóre na konečných 1:1.

Ako tak býva za posledné roky zvykom, Atlétov zachránil práve hviezdny Francúz, ktorý však už o pár týždňov môže zmeniť pôsobisko.

Po zápase na Emirates Stadium francúzsky reprezentant rozvinul vlnu špekulácií, keď povedal: "Či budem pokračovať Atléticu, to zatiaľ neviem, uvidíme. Komunikujeme s klubom aby sme zistili, čo sa dá robiť."  

27-ročný Griezmann tak svojimi slovami nevylúčil letný odchod z klubu aj napriek tomu, že s Atléticom má platný kontrakt do roku 2022. Najviac sa v súvislosti s jeho osobou spája FC Barcelona, no záujem prejavili aj anglické veľkokluby, najmä Manchester United.

"Prvé chvíle zápasu boli šialené, lebo sa stalo veľmi veľa vecí. Verím však, že doma nám fanúšikovia pripravia skvelú a elektrizujúcu kulisu, lebo nás chcú vidieť vo finále," vyjadril sa aj k odvete semifinále Európskej ligy.