Main Content

Barcelona loví v Liverpoole: Valverde chce túto hviezdu LFC!

utorok, 8. máj 2018 09:00 | Autor: Jakub Vaverka

Ernesto Valverde
Ernesto Valverde | zdroj: TASR

Liverpool by mohol v letnom prestupovom období prísť o jednu zo svojich najväčších hviezd. V kádri The Reds totiž opäť začala loviť Barcelona.

Experti na prestupové špekulácie zo španielskeho futbalového prostredia, ​Don Balón, prišli s tvrdením, podľa ktorého Katalánci po sezóne zabojujú o jednu z najväčších hviezd súčasného Liverpoolu. Barca v minulosti už neraz získala z Anfield Road veľkú hviezdu, hovoriť by o tom vedeli Coutinho, Suarez či Mascherano.

„Jurgen Klopp to nebude mať v lete ľahké, niekoľko gigantov si brúsi zuby na jeho najväčšie hviezdy. Barcelona začala hľadať útočníka, ktorý by mohol byť dlhodobou náhradou za Luisa Suareza, ktorý pomaly, ale isto starne,“ tvrdia španielski novinári. V britskej a španielskej tlači sa začalo špekulovať o tom, že by sa do Katalánska mohol sťahovať Roberto Firmino.

„Barcelona zvažuje, že v letnom prestupovom období zabojuje o brazílskeho zakončovateľa Liverpoolu FC Roberta Firmina,“ informuje Don Balón. Firmino len nedávno predĺžil s The Reds svoj aktuálny kontrakt, preto by bolo jeho vykúpenie veľmi nákladnou záležitosťou.

Brazílčan ale nie je jediným hráčom, ktorý sa ocitol v hľadáčiku španielskeho majstra. Blaugranas majú okrem Firmina podrobne monitorovať aj situáciu okolo Harryho Kanea z Tottenhamu Hotspur a Kyliana Mbappého z PSG.