Main Content

Bayern Mníchov & Paulo Dybala: Črtá sa prestup leta?

nedeľa, 6. máj 2018 11:14 | Autor: Timotej Gašper

Paulo Dybala
Paulo Dybala | zdroj: TASR

Popredné európske média prišli so správou, podľa ktorej je nemecký veľkoklub Bayern Mníchov pripravený v lete bojovať o zisk Paula Dybalu, z čoho by sa tak mohol pokojne stať najväčší transfer letného prestupového obdobia.

Takmer všetky známe zahraničné plátky v posledných 24 hodinách informovali, že ak sa Robert Lewandowski rozhodne opustiť mníchovský celok, vedenie "Die Rotten" ihneď siahne po 24-ročnej hviezde Juventusu Turín. O poľského útočníka sa už dlhodobo zaujíma Real Madrid, Chelsea aj Manchester United a je možné, že Robert sa vo veku 29 rokov rozhodne k ďalšiemu veľkému kroku vo svojej kariére.

Bavori tak v prípade Poliakovho odchodu majú siahnuť po Dybalovi, ktorého cena sa môže vyšplhať až na 160 miliónov eur. V tomto ročníku odohral Dybala 42 zápasov s bilanciou 25 gólov. Okrem Dybalu sa podľa španielskych médií Bayern zaujíma aj o Karima Benzemu, ktorý by mohol v prípade Lewandowskeho prestupu do Realu Madrid figurovať ako súčasť výmeny.

Podľa slov trénera Bayernu, Juppa Heynckesa, sa Robert o svojej budúcnosti vyjadrí už čoskoro. Ak teda bude odpoveď znamenať odchod z bavorskej metropoly, rekordný prestup Dybalu na seba pravdepodobne nenechá dlho čakať.