Main Content

V príprave sa naši chlapci ukázali v dobrom svetle a kurz 5,35 na našu výhru je viac než lákavý. V DOXXbete počas celých MS 30€ ZDARMA na prvý tiket!

sobota, 5. máj 2018 10:06 | Autor: Sport7 sk

Analýza Slovensko vs. Česko
Analýza Slovensko vs. Česko | zdroj: TASR

Naša ďalšia púť na MS začína zápasom s našim odvekým rivalom. Dokážem s Čechmi vybojovať prvé body? Analýza zápasu + možnosť staviť v DOXXbete až 30€ ZDARMA bez rizika prehry.

Analýza zápasu Česko - Slovensko (sobota 20:15)

 V sobotu sa začne naša ďalšia púť na MS v hokeji a všetci dúfame, že sa nám podarí konečne postúpiť aspoň do štvrťfinále. Už totiž 5 rokov v rade sme nepostúpili do vyraďovacej časti. Tréner Ramsay spolu so Šatanom poskladali pomerne mladý výber, v ktorom figuruje až 9 nováčikov. Naopak najskúsenejším hráčom bude Dominik Graňák, pre ktorého to budú 12-te MS. Kapitánom sa stal obranca Andrej Sekera. Zadák Edmontonu Oilers je zároveň našou najväčšou hviezdou a spolu s ním prišli z NHL útočník Tomáš Jurčo a obranca Christián Jaroš. V príprave sa našim chlapcom darilo pomerne dobre a z 9 odohraných zápasov mali 6 výhier a 3 prehry. V príprave bola vidieť bojovnosť a dravosť, ktorá nám po minulé roky chýbala a všetci veríme, že podobné výkony ukážu hráči aj na šampionáte. 

 Česi prídu na MS v silnej zostave a v ich tíme figuruje 6 hráčov z NHL. Ďalších 6 hráčov je z KHL a dopĺňajú ich hokejisti z českej extraligy a európskych líg. Najväčšou hviezdou v útoku je Tomáš Plekanec z Toronta, v obrane pôjde strach z Gudasa, ktorý je známy svojou tvrdosťou. Česi majú aj dve veľké opory v bráne. Pavel Francouz dostal nedávno ponuku z NHL a David Rittich už pôsobí v najvyššej hokejovej súťaži za Calgary Flames. Favorit tohto zápasu je jasný a proti našim západným susedom môžeme len prekvapiť. Hovorí sa však, že takéto derby nemá favorita a verím, že aj keď sme papierovo slabší tak nejaký bod sa nám podarí získať. Tip X2 má určite veľkú hodnotu. 

Počas celých MS v hokeji môžte v DOXXbete využiť lákavú akciu 30€ ZDARMA na prvý tiket. Vybrať si môžte zo širokej ponuky zápasov a staviť prvý tiket BEZ RIZIKA STRATY. 

VIAC INFO