Main Content

Koniec v Manchestri United: Týchto dvoch hráčov chce Mourinho predať!

streda, 2. máj 2018 10:29 | Autor: Jakub Vaverka

Futbalisti Manchester United
Futbalisti Manchester United | zdroj: TASR

Manchester United pomaly, ale isto začína myslieť na novú sezónu, s čím sú taktiež spojené čistky v kádri. Najnovšie sa objavili správy, podľa ktorých zrejme skončia v Red Devils hneď dvaja futbalisti.

Britské médiá píšu o tom, že portugalský tréner José Mourinho začína mať jasno v tom, ktorí hráči po konci prebiehajúceho ročníka skončia v na manchesterskom Old Trafforde. Jedná sa predovšetkým o členov defenzívnej formácie, s ktorými „Mou“ nie je spokojný.

„Manchester United informoval obrancov Daleyho Blinda a Mattea Darmiana, že si v letnom prestupovom období môžu hľadať nový klub. Neistú budúcnosť pod vedením Josého Mourinha má aj Eric Bailly,“ píše renomovaný anglický plátok The Times.

Blind aj Darmian boli spájaný s odchodom z Manchestru už v januári, ale v klube nakoniec ostali. Holanďan bol v hľadáčiku talianskeho AS Rím, Darmiana pozorne sledoval Juventus Turín. Baley by sa zas vraj mohol vrátiť do španielskej La Ligy, kde v minulosti obliekal dres Villarrealu.

„Bailly sa v uplynulých týždňoch začal strachovať o svoju budúcnosť. Dôvodom je fakt, že ho tréner José Mourinho začal vynechávať zo zostavy,“ informuje denník Daily Mirror. Jasnejšie v tom, kto v United ostane a kto odíde bude po konci prebiehajúceho ročníka.