Main Content

David Luiz na odchode z Chelsea: Tento klub môže byť jeho vykúpením!

utorok, 1. máj 2018 09:26 | Autor: Jakub Vaverka

David Luiz
David Luiz | zdroj: © TASR

Brazílsky stopér David Luiz zažíva veľmi zlú sezónu v londýnskej Chelsea, keď pod vedením trénera Antonia Conteho prakticky nehráva. To podporuje špekulácie o tom, že by tento stredný obranca mohol v lete odísť niekam inam.

Bulvárny denník The Sun píše o tom, že ročník 2017/2018 by mohol byť pre Davida Luiza posledný v londýnskej Chelsea. Dôvodom je fakt, že brazílsky bek vyjadril nespokojnosť s metódami kormidelníka Antonia Conteho. To však nemal robiť, razom totiž vypadol zo zostavy Modrých.

Trápenie reprezentačného obrancu Brazílie by mohlo byť ukončené už toto leto. „Nočnú moru Davida Luiza v Chelsea by mohlo ukončiť francúzske Monako, ktoré chystá pre londýnsky celok lukratívnu ponuku,“ tvrdia britskí novinári.

„Luiz v tejto sezóne pod vedením Antonia Conteho nastúpil iba na deväť zápasov. Ak Conte v Chelsea ostane, David Luiz odíde niekam inam,“ píše sa v oficiálnom znení článku. Jediným spôsobom, ako by mohol brčkavý bek na Stamford Bridge ostať by bolo, ak by naopak vo funkcii skončil taliansky manažér.

Univerzálny obranca by sa podľa špekulácií mohol vrátiť do francúzskej Ligue 1, kde v minulosti pôsobil v drese Parížu Saint-Germain. 31-ročný veliteľ defenzívnych radov by sa vrátil do súťaže, kde si zapísal zisk majstrovského titulu.