Main Content

Chelsea loví Roberta Lewandowskeho: V hre je 70 miliónov libier!

utorok, 17. apríl 2018 09:51 | Autor: Jakub Vaverka

Robert Lewandowski
Robert Lewandowski | zdroj: TASR

Londýnska Chelsea sa bude chcieť pred nasledujúcou sezónou poriadne posilniť, predovšetkým na poste hrotového útočníka. Nová posila by mohla prísť z nemeckej Bundesligy.

Agent Roberta Lewandowskeho Pini Zahavi údajne ponúkol svojho klienta najlepším európskym klubom. Poliak totiž hľadá nové výzvy a rád by v letnom prestupovom období zmenil dres. Veľkým hráčom o služby 29-ročného zakončovateľa sa stala londýnska Chelsea.

„Tento útočník bol spájaný s odchodom z Bayernu Mníchov už niekoľkokrát, i keď doteraz sa v súvislosti s jeho prestupom hovorilo predovšetkým o Reale Madrid,“ píše britský bulvárny denník Daily Star.

„Zahavi hľadá kluby, ktoré by boli ochotné kúpiť Lewandowskeho. Real Madrid by ho stále chcel, ale najväčšiu šancu na jeho získanie teraz má londýnska Chelsea,“ informujú anglickí novinári. „Nezáleží na tom, či Modrých o rok povedie Antonio Conte alebo niekto iný.“

Chelsea by podľa dostupných informácií mohla investovať do príchodu Roberta Lewandowskeho rovných sedemdesiat miliónov libier. The Blues ale budú musieť o jeho služby bojovať nielen s Realom Madrid, ale aj s Manchestrom City a Liverpoolom FC.