Main Content

Špekulácie spojené s Mohamedom Sahalom: Komentuje Jurgen Klopp

piatok, 13. apríl 2018 09:46 | Autor: Jakub Vaverka

Jurgen Klopp
Jurgen Klopp | zdroj: YouTube

Mohamed Salah patrí medzi najhorúcejšie želiezka na prestupovom trhu. Egypťan hrajúci vo forme je pod drobnohľadom Realu Madrid aj ďalších veľkoklubov. Udrží si ho Liverpool? 

Tréner Liverpoolu Jurgen Klopp prehovoril o množiacich sa prestupových špekuláciách, ktoré sú spojené s egyptským útočníkom Mohamedom Salahom. 25-ročný Afričan v tejto sezóne podáva perfektné výkony v Premier League aj v Lige majstrov.

Salah v tomto ročníku skóroval vo všetkých súťažiach už 39 gólov. Vo veľkom sa o jeho služby zaujíma Real Madrid. „Viem, že Mohamed sa tu cíti veľmi pohodlne,“ začal Klopp pre nemecký denník Sport Bild, pričom jeho slová reprodukoval ​Goal.com.

„Vie, že náš štýl jeho hre veľmi sedí. Neobávam sa toho, že by odišiel,“ jednoznačne deklaroval kormidelník Červených. Salah je momentálne Kloppovou najväčšou hviezdou, pričom zdatne mu sekundujú Mané či Firmino.

Mohamed Salah v letnom prestupovom období prestúpil z AS Rím do Liverpoolu FC za necelých 37 miliónov libier a momentálne je hlavným favoritom na trofej pre najlepšieho hráča sezóny v anglickej Premier League.