Main Content

Liverpool je v psychickej pohode: Môžeme poraziť každého

štvrtok, 12. apríl 2018 10:35 | Autor: Jakub Vaverka

hráči FC Liverpool
hráči FC Liverpool | zdroj: TASR

Futbalisti Liverpoolu si vo štvrťfinále Ligy majstrov poradili s Manchestrom City s celkovým skóre 5:1 a pred semifinálovým žrebom sú plní optimizmu.

V Liverpoole po štvrťfinále Ligy majstrov zavládla výborná nálada. The Reds porazili Manchester City 3:0, 2:1 a po dekáde si zahrajú o finále. O postupe Červených do semifinále prehovoril pre denník ​Liverpool Echo anglický reprezentant Alex-Oxlade Chamberlain.

„Je to pre nás obrovská psychická vzpruha. Poraziť Manchester City dvakrát za sebou nie je jednoduchá úloha. Nám sa to podarilo v priebehu týždňa a taktiež sme ich zdolali v tejto sezóne už predtým. Potvrdili sme, že keď sme v pohode, môžeme poraziť každého,“ hovorí populárny „Ox“.

„Teraz je to na nás. Nezáleží na tom, koho dostaneme, dokázali sme, že dokážeme tímy porážať aj v pohárovej Európe. Bude to náročné, nech už nám vyžrebujú kohokoľvek. Ľudia vravia, že priechodným súperom môže byť Rím, ale pozrite sa na to, čo sa im podarilo,“ pokračuje Oxlade – Chamberlain.

Alex Oxlade – Chamberlain v letnom prestupovom období odmietol Chelsea a Arsenal vymenil za Liverpool. Červení za jeho služby zaplatili 35 miliónov libier. The Reds sa dostali do skvelej formy a hrajú o prvenstvo v pohárovej Európe. „Je to veľké. Toto je to, o čom snívate, keď ste mladý chlapec. Chcete hrať vo finále, teraz máme skvelú príležitosť.“