Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera División (22.3.)

štvrtok, 22. marec 2018 10:18 | Autor: Jakub Vaverka

Antonie Griezmann
Antonie Griezmann | zdroj: TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera División.

BARCELONA: Andrés Iniesta prehlásil, že ak nebude mať problém so zraneniami, vidí sám seba v Barcelone ešte minimálne dva roky. (Marca)

BARCELONA: Na finále Copa del Rey medzi FC Barcelona a FC Sevilla je údajne malý záujem o lístky, čo znepokojuje vedenie Kataláncov. (Marca)

BARCELONA: Španielske médiá oceňujú prístup a progres francúzskeho útočníka Ousmanea Dembélého, ktorý sa dostal zo zranení. (Marca)

REAL MADRID: Prezident Realu Madrid Florentino Perez nerieši špekulácie, ktoré spájajú Cristiana Ronalda s odchodom do Číny. (Marca)

REAL MADRID: Legendárny Xabi Alonso nepochybuje o tom, že Real Madrid je jedným z favoritov na triumf v Lige majstrov. (Marca)

REPREZENTÁCIA: Tréner národného tímu Julen Lopetegui prehlásil, že je veľa hráčov, ktorí si zaslúžia byť v nominácii, ale nedostali sa tam. (Marca)

VILLARREAL: Kolumbijský útočník Carlos Bacca je pripravený po konci prebiehajúceho ročníka odísť z Villarrealu. (Marca)

ATLÉTICO: Diego Costa prehlásil, že Antoine Griezmann ho presvedčil, aby sa vrátil do Madridu, a teda nemôže teraz odísť preč. (Marca)