Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (18.3.)

nedeľa, 18. marec 2018 14:48 | Autor: Jakub Vaverka

Robert Lewandowski
Robert Lewandowski | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je po skončení zimného prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Enrique do Chelsea?

Sunday Star píše, že španielsky kormidelník Luis Enrique, ktorý je stále bez práce, by vraj mohol v letnom prestupovom okne zamieriť do londýnskej Chelsea, ktorá nie je spokojná s prácou Taliana Antonia Conteho.

Freda chcú aj United

Po medializovanom záujme Manchestru City sa vraj o brazílskeho ofenzívneho univerzála Freda z ukrajinského Šachťaru Donetsk zaujíma aj Manchester United. Informácie priniesol bulvárny plátok Sunday Star.

Pogba zvažuje odchod

Sunday Mirror informuje, že francúzsky stredopoliar Paul Pogba je nešťastný zo svojho vzťahu s portugalským kormidelníkom Josém Mourinhom, a preto zvažuje svoj odchod z Manchestru United. Záujem prejavila Barcelona.

LFC Alissona nezíska

Sunday Mirror tvrdí, že anglický Liverpool aj napriek nesmiernej snahe nezíska brazílskeho brankára Alissona za AS Rím. Alisson patrí medzi najlepších gólmanov súčasnosti, pričom interes o jeho služby má aj Real Madrid.

Lewandowski a Arsenal?

Poľský bombardér Robert Lewandowski, ktorý by rád zmenil dres a opustil Bayern Mníchov, by sa mohol podľa správ Sunday Express sťahovať do anglickej Premier League, kde o jeho služby prejavil veľký záujem Arsenal.

Draxler na lane LFC

Sunday Express tvrdí, že Liverpool FC sa v letnom prestupovom okne pokúsi získať nemeckého reprezentanta Juliana Draxlera. Draxler je stále hráčom Parížu Saint-Germain, ale nedostáva toľko šancí, ako by si prial.