Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (17.3.)

sobota, 17. marec 2018 10:01 | Autor: Jakub Vaverka

Harry Kane
Harry Kane | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je po skončení zimného prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Mourinho sa odchádzať nechystá

Portugalský tréner José Mourinho nemieni opustiť Manchester United ani po tom, čo sa na jeho plecia valí veľká kritika za posledné klubové výkony. Kontroverzný kouč prehlásil, že nie je typom, ktorý by utekal z boja.

Courtois je verný Chelsea

Špekulácie o tom, že by mal belgický brankár Thibaut Courtois opustiť londýnsku Chelsea sa podľa všetkého nezakladajú na pravde. Belgičan je údajne verný londýnskemu celku a nemieni v dohľadnej dobe meniť dres.

City idú po Iscovi

Diario Gol píše, že Manchester City pripravuje nemalý balík peňazí na kúpu španielskeho stredopoliara Isca. Isca je stále kmeňovým hráčom Realu Madrid, ale v drese Bieleho Baletu nedostáva príliš veľa šancí a rozmýšľa o odchode.

City a Kane?

Diario Gol prišiel so šokujúcou správou, podľa ktorej vraj Manchester City chystá lukratívnu ponuku pre konkurenčný Tottenham Hotspur na kúpu hviezdneho zakončovateľa Harryho Kanea. Je málo pravdepodobné, že by Spurs predali svoju TOP hviezdu ligovému rivalovi.

Can do Realu Madrid?

Emre Can by údajne mohol v letnom prestupovom období prestúpiť do Realu Madrid. El Gol Digital píše, že hráč, ktorému končí v Liverpoole zmluva, by sa odchodu do kráľovského veľkoklubu nebránil. Vedenie LFC túto špekulácie nekomentovalo.

Arsenal chce Silvu

The Mirror informuje, že po konci prebiehajúceho ročníka londýnsky Arsenal zabojuje o talentovaného útočníka Andrého Silvu, ktorý momentálne oblieka dres talianskeho AC Miláno. Silva patrí medzi najtalentovanejších mladých hráčov súčasnosti.