Main Content

Prestupová sága De Geu pokračuje: Prehovoril Mourinho, čo radí Realu?

utorok, 13. marec 2018 09:41 | Autor: Jakub Vaverka

De Gea do Realu Madrid, koláž Šport7.sk
De Gea do Realu Madrid, koláž Šport7.sk | zdroj: TASR

Budúcnosť španielskeho brankára Davida De Geu v Manchestri United je naďalej nejasná. O tohto gólmana má totiž dlhodobý záujem úradujúci víťaz Ligy majstrov Real Madrid.

Portugalský tréner Manchestru United José Mourinho na tlačovej konferencii pred odvetou osemfinále Ligy majstrov proti FC Sevilla hovoril okrem iného aj o budúcnosti španielskeho brankára Davida De Geu. „Myslím si, že ostane,“ začal kontroverzný kouč.

„Neviem, aké úmysly má momentálne Real Madrid, ale keby som bol nimi, radšej by som sa sústredil na iného futbalistu,“ prehlásil Portugalčan citovaný denníkom Daily Express, ktorý si nepripúšťa, že by mohol jeden z najlepších brankárov na svete zmeniť dres.

„Brankár ako on sa chce posúvať ďalej a byť lepší a lepší. My sa s ním ale pokúsime predĺžiť zmluvu. Výkonný riaditeľ nie je na prázdninách, snaží sa De Geovi ponúknuť vylepšený kontrakt,“ pokračoval horkokrvný manažér.

„Verím klubovému vedeniu a verím práci, ktorú robia. Ja s hráčmi nerokujem, čísla a zmluvy nie sú to, čomu sa venujem,“ zakončil Mourinho. Red Devils dnes musia proti FC Sevilla vyhrať, prvý zápas totiž remizovali 0:0 a nerozhodný výsledok bude znamenať predĺženie alebo postup Andalúzanov.