Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (13.3.)

utorok, 13. marec 2018 09:35 | Autor: Jakub Vaverka

Mohamed Salah
Mohamed Salah | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je po skončení zimného prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Modrič do Liverpoolu?

Vedenie Liverpoolu FC sa podľa regionálneho plátku Liverpool Echo zaujíma o chorvátskeho reprezentanta Luku Modriča z Realu Madrid. Modrič už v minulosti v Premier League pôsobil, ako mladík obliekal dres Tottenhamu Hotspur.

Griezmann zmluvu nepodpíše

Francúzsky útočník Antoine Griezmann odmietol predĺžiť kontrakt s Atléticom Madrid. Zdroj Le 10 Sport tvrdí, že tento reprezentant Les Bleus odmietne akýkoľvek návrh Rojiblancos, aby mohol v lete odísť do Barcelony.

Real Madrid sleduje Salaha

El Confidencial prišiel s informáciou, podľa ktorej Real Madrid začal pracovať na tom, aby mohol byť Mohamed Salaha nástupcom Garetha Balea v španielskej metropole. Liverpool ale o predaji svojej najväčšej hviezdy ani len nechce počuť.

United De Geu nepustia

Tréner Manchestru United José Mourinho včera na tlačovej konferencii prehlásil, že nevie, čo má Real Madrid v úmysle, ale je isté, že španielsky brankár David De Gea do Bieleho Baletu neodíde, a že by sa mali Los Blancos sústrediť na iného hráča.

Arsenal chce 50M

Vedenie londýnskeho Arsenalu je ochotné predať krajného obrancu Hectora Bellerína, ale požaduje minimálne 50 miliónov libier. Podľa denníka Daily Mail je pomerne reálne, že Bellerín po sezóne zmení zamestnávateľa.

Pred MS alebo vôbec

Don Balón píše, že ak chce Real Madrid získať Neymara, musí sa mu to podariť pred štartom majstrovstiev sveta v Rusku. Ak Los Blancos nekúpia tohto Brazílčana, kým začne Mundial, Neymar vraj ostane v PSG.