Main Content

Prestupové klebety a špekulácie (6.8.2011) + VIDEO

sobota, 6. august 2011 18:24 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové klebety a špekulácie (6.8.2011) + VIDEO
Prestupové klebety a špekulácie (6.8.2011) + VIDEO | zdroj: Jakub Vaverka pre Sport7.sk, foto SITA

Letné a zimné obdobie je vo futbale tradične spojené s transferovým šialenstvom. Predovšetkým kluby najslávnejších Európskych líg na čele s anglickou Premier League a španielskou La Ligou radi prekvapujú futbalovú verejnosť astronomickými kúpami.



Kucka na lane Interu


O slovenského futbalistu FC Janov Juraja Kucku má záujem viacero klubov, no iba zlomok týchto tímov plánuje zaslať za 23 ročného defenzívneho stredopoliara slovenskej reprezentácie oficiálnu ponuku. Najčastejšie sa hovorí o záujme milánskych veľkoklubov AC a Inter a podľa najnovších informácií z talianskych médií sa Inter už postil s Janovom do prvých rokovaní.

Real Madrid loví v Taliansku


Kráľovský veľkoklub sa rozhodol najnovšie loviť v talianskej Serii A, kde sa zameral na obrancu Fiorentiny Juana Vargasa. Rokovania sú len na začiatku, takže ešte nie je jasné, či Fiorentina Vargasa pustí, prípadne akú výšku odstupného bude žiadať.

AS Rím zbrojí


Vlci z Ríma, ktorí si v playoff o postup do Európskej ligy zmerajú sily so Slovanom Bratislava sa počas leta výrazne posilňujú. Najnovšie sa tréner Enrique a spol. zamerali na útočníka Villarealu Nilmara, za ktorého núkajú AS 16 miliónov eur.

Kakov návrat do AC?


Brazíslsky ofenzívny diamant Kaká, ktorý v minulosti hviezdil v drese AC Miláno sa po prestupe do Realu Madrid aj pričinením viacerých zranení nedokázal doposiaľ dostatočne presadiť. Hoci tréner Realu Jose Mourinho avizoval, že by mu rád dal v novej sezóne viac herného priestoru  začína sa čoraz viac špekulovať o jeho odchode zo Santiago Bernabeu. Talianske periodiká dnes informovali, že vylúčený nie je ani jeho návrat k Rossoneri.

Sneijder do Manchestru City!?!?


Wesley Sneijder bol už jednou nohou v Manchestri United, no nakoniec by malo všetko dopadnúť inak.  Jeden z najkvalitnejších stredopoliarov súčasnosti má síce namierené do Manchestru, ale nie na Old Trafford. Holandského reprezentanta sa totiž údajne podarilo získať konkurenčnému Manchestru City. Aspoň to tvrdí denník Gazetta dello Sport, ktorý uvádza, že zástupcovia Interu a Citizens sa  dohodli na Sneijderovom prestupe za 36 miliónov eur.