Main Content

Budúcnosť Neymara v PSG neistá: Prehovoril o ňom Zinedine Zidane

sobota, 10. marec 2018 10:39 | Autor: Jakub Vaverka

Neymar a Real Madrid (koláž)
Neymar a Real Madrid (koláž) | zdroj: TASR

Brazílsky útočník Neymar podľa najnovších informácií nie je šťastný v Paríži Saint-Germain a hľadá možnosti, ako by čo najskôr zmenil dres.

Brazílčan Neymar sa v letnom prestupovom období stal najdrahším hráčom histórie futbalu, keď za 222 miliónov eur opustil Barcelonu a zamieril do Parížu Saint-Germain. Po niekoľkých mesiacoch vraj ale N10 nie je šťastný a svoje rozhodnutie začína ľutovať.

Neymarovi sa nepáči prístup niektorých spoluhráčov a ani to, že jeho klub vypadol už v osemfinále Ligy majstrov. V tomto ročníku skóroval 28 gólov v 30 zápasoch, ale to je preňho slabá náplasť. Objavili sa správy, že Brazílčan hľadá možnosti, ako opustiť Park Princov.

Veľký interes o jeho služby má dlhodobo Real Madrid. „Neymar by zapadol do každého klubu, pretože je veľmi dobrý futbalista. Nejdem ale hovoriť o hráčoch, ktorí nie sú v mojom tíme,“ prehovoril kouč Bieleho Baletu Zinedine Zidane pre ​ESPN

„PSG zaplatilo 222 miliónov. Keď mňa kúpil Real Madrid zaplatili približne 72 miliónov a vtedy som si myslel, že to je šialené. Za desať rokov za čiastka astronomicky zvýšila. O ďalšiu dekádu možno budú míňať okolo 400 miliónov,“ prehovoril o prestupovej politike populárny Zizou.

Do Madridu by Neymara veľmi rád získal klubový prezident Florentino Perez, ktorý o jeho služby bojuje už niekoľko rokov. Samotný hráč sa vraj pohráva aj s myšlienkou návratu do Barcelony. O tom informoval denník Mundo Deportivo. Či by ho však Katalánci prijali späť, je momentálne otázne.