Main Content

Budúcnosť Arsenea Wengera naďalej nejasná: Je po ňom pripravené siahnuť PSG!

štvrtok, 8. marec 2018 09:56 | Autor: Jakub Vaverka

Wenger
Wenger | zdroj: TASR

To, či Arsene Wenger ostane na lavičke londýnskeho Arsenalu aj v nasledujúcej sezóne je momentálne iba v štádiu špekulácií. Francúzsky kormidelník o ponuky ale rozhodne núdzu nemá.

Arsene Wenger je na okraji svojho pôsobenia v londýnskom Arsenale. Po viac ako dvadsiatich rokoch fanúšikom The Gunners definitívne dochádza trpezlivosť. Kanonieri sa trápia v Premier League, pričom sa musia pravdepodobne pripraviť na ďalšiu sezónu bez Ligy majstrov.

To všetko podporuje možný Wengerov odchod. Zdroj menom Football London hlása, že aj keby skúsený Francúz Emirates Stadium skutočne opustil, nemusel by zúfať. „Paríž Saint-Germain je pripravený zabojovať o Wengerove služby,“ znie v článku.

„Wenger by sa mohol sťahovať do francúzskej metropoly už v lete. Parížanom sa totiž nepáči, že opäť nedokázali prekročiť svoj tieň v Lige majstrov. Vypadnutie z tejto súťaže by malo znamenať výpoveď pre španielskeho kouča Unaia Emeryho,“ píše FL.

„Pre Francúza, ktorý je v Londýne pod obrovskou paľbou kritiky by odchod do PSG mohol znamenať novú výzvu. Parížania sa už o Wengerove služby usilovali v minulosti, ale neúspešne,“ prinášajú britskí novinári zaujímavé tvrdenia.