Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (1.3.)

štvrtok, 1. marec 2018 10:21 | Autor: Jakub Vaverka

Antonie Griezmann - FC Barcelona (koláž Šport7.sk)
Antonie Griezmann - FC Barcelona (koláž Šport7.sk) | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je po skončení zimného prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Barcelona sa dohodla s Griezmannom

Katalánska televízia TV3 informuje, že Barcelona uzavrela dohodu s útočníkom Atlética Madrid Antoineom Griezmannom. Francúzsky zakončovateľ by mal podpísať kontrakt s katalánskym gigantom počas letného prestupového obdobia.

Wilshere chce zmeniť dres

Anglický bulvárny denník The Sun prišiel s informáciou, podľa ktorej je Jack Wilshere sklamaný zo správania vedenia Arsenalu, pričom je pravdepodobné, že po konci tejto sezóny odíde preč. Wilshere čakal, že mu Kanonieri ponúknu nový kontrakt, ale nestalo sa.

Umtitiho zmluva čaká

Barcelona pripravila ponuku pre francúzskeho stopéra Samuela Umtitiho, ale pilier základnej zostavy katalánskeho giganta doposiaľ o novej zmluve s FCB rokovať nechcel. To otvára možné špekulácie ohľadom jeho možného odchodu do Manchestru United.

Gimenez na lane Arsenalu

El Gol Digital píše, že talentovaný obranca José Gimenez zo španielskeho Atlética Madrid by mohol v letnom prestupovom období odísť z kádra Los Rojiblancos. Veľký záujem o jeho služby prejavil londýnsky Arsenal.

Radšej posily, ako štadión

Daily Mail priniesol správu, podľa ktorej je vedenie Manchestru United ochotné v lete investovať do nových posíl, ktoré požaduje José Mourinho, čo však znamená, že Red Devils sa nebudú púšťať do nákladnej rekonštrukcie Old Trafford.

Bayern nevie, čo s Jamésom

Jamésovi Rodriguezovi trvá dvojročné hosťovanie v Bayerne Mníchov, pričom hlasy z prostredia vedenia klubu hlásajú, že to, či Kolumbijčan, ktorý je kmeňovým hráčom Realu Madrid, ostane v Allianz Arene natrvalo, sa rozhodne až v roku 2019.