Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (28.2.)

streda, 28. február 2018 10:32 | Autor: Jakub Vaverka

Isco
Isco | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je po skončení zimného prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Lewandowski chce opustiť Bayern

Nemecký denník Sport Bild tvrdí, že poľský útočník Robert Lewandowski už nechce hrávať v Bayerne Mníchov a rád by opustil Allianz Arenu. O reprezentanta Poľska bojujú viaceré tímy v anglickej Premier League, PSG či Real Madrid.

Meyer odmietol ponuku

Sport Bild prišiel s informáciou, podľa ktorej mladučký Max Meyer odmietol už druhú ponuku nemeckého Schalke 04 Gelsenkirchen na predĺženie kontraktu. Objavujú sa správy, že Meyer by mohol po sezóne odísť inam.

Bitka o Isca

Bulvárny plátok Don Balón píše, že Manchester United a Manchester City bojujú o španielskeho stredopoliara Isca. Isco je v Reale Madrid nevyužívaný, pričom aj napriek sľubom, že bude častejšie hrávať, v tomto ročníku prevažne sedí na lavičke.

Low možným koučom Arsenalu

Podľa Daily Mirror je nemecký kormidelník Joachim Low jedným z trénerov, ktorí by mohli v letnom prestupovom období zasadnúť na lavičku londýnskeho Arsenalu. Wenger sa vraj posunie do štruktúr klubu, pričom Low by vraj rád odišiel do klubového futbalu a dal Zbohom nemeckej reprezentácii.

Coutinho do PSG?

El País píše o šialenom prestupovom pláne francúzskeho PSG. Parížania sú vraj ochotní ponúknuť Barcelone za Philippeho Coutinha rovných 300 miliónov eur a francúzskeho útočníka Kyliana Mbappého. Coutinha do PSG si mal vyžiadať Neymar.

Anglický súboj o Alissona

Brazílsky brankár Alisson by sa podľa Daily Mirror mohol sťahovať z talianskeho AS Rím do anglickej Premier League.  O skúseného gólmana majú veľký záujem Manchester United, Chelsea a aj Liverpool FC.