Main Content

Legenda Liverpoolu prezradila, z ktorého tímu v Lige majstrov má najväčší strach

utorok, 27. február 2018 12:24 | Autor: Timotej Gašper

hráči FC Liverpool
hráči FC Liverpool | zdroj: TASR

Bývalý hráč Liverpoolu, Jan Molby, prezradil v rozhovore názov klubu, ktorého sa LFC v Lige majstrov obáva najviac a tiež dôkladne vysvetlil prečo.

Bývalý dánsky futbalista, Jan Molby, bol hráčom Liverpoolu ešte v rokoch 1984-1996. Niekdajšia hviezda "The Reds" však ostáva aktívne v dianí a v rozhovore pre britský plátok Mirror sa Molby rozrozprával o tom, koho sa klub z Anfieldu najviac obáva v európskej súťaži číslo 1.

"Manchester City je favoritom, ale my sa ich nebojíme, keďže ich herný štýl nám vyhovuje a to nám dáva výhodu. Real pravdepodobne prejde cez PSG, no nebudem to komentovať, keďže ešte nič nie je uzatvorené. Bayern Mníchov dostal prijateľného súpera a sú jednou nohou v štvrťfinále. Pod Heynckesom sa veľmi zlepšili a to je jeden z dôvodov, prečo sa ich obávame najviac."

Aktuálne 54-ročný Molby teda za najväčšiu hrozbu Liverpoolu označil nemeckého majstra, ktorého posunul aj pred Chelsea, Barcelonu, Real Madrid či PSG.

"Robben a Ribéry možno už nie sú tak dobrí ako kedysi, no stále majú veľa chuti do hry. Thomas Muller je taktiež vo vynikajúcej forme- to sú dôvody, prečo sa Bayernu tak veľmi obávam," dokončil Jan Molby.

Liverpool je po výhre na ihrisku Porta (0:5) jednou nohou v ďalšej fáze Ligy majstrov, pričom Bayern dokázal v domácom zápase rovnako vysoko zvíťaziť nad tureckým Besiktasom.