Main Content

Prestupové klebety a špekulácie (4.8.2011) + VIDEO

štvrtok, 4. august 2011 19:14 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové klebety a špekulácie (4.8.2011) + VIDEO
Prestupové klebety a špekulácie (4.8.2011) + VIDEO | zdroj: Jakub Vaverka pre Sport7.sk, foto SITA

Letné a zimné obdobie je vo futbale tradične spojené s transferovým šialenstvom. Predovšetkým kluby najslávnejších Európskych líg na čele s anglickou Premier League a španielskou La Ligou radi prekvapujú futbalovú verejnosť astronomickými kúpami.

Oriol Romeu do Londýna

O prestupe barcelonského mladíka na Stamford Bridge sa rozprávalo už dlhšie, no samotný transfer sa dotiahol len nedávno. Člen FC Barcelona B Oriol Romeu prestúpil do Chelsea, s ktorou podpísal kontrakt na štyri roky.

Viac o prestupe tu >>>

Enrique do Liverpoolu

Doterajšia opora Newcastlu United José Enrique Sánchez mení dres. Jeho novým pôsobiskom sa stane Anfield Road. V Liverpoole bude pod taktovkou Kennyho Dalglisha veľmi platným hráčom. Aspoň sa to od neho očakáva.

Sneijder diablom nebude

Veľa sa už popísalo o prestupe Wesleyho Sneijdera z Interu Miláno do Manchestru United. Tréner Red Devils Alex Ferguson dnes prekvapil všetkých výrokom, podľa ktorého sa o tomto prestupe zatiaľ dočítal len v novinách. Ako sme informovali už dávnejšie Manchester vraj už nemá v úmysle aktívne zasiahnuť do práve otvoreného prestupového trhu.

Pastoreho čaká posledná “skúška”

Javier Pastore dnes pristál v Paríži, aby sa podrobil lekárskej prehliadke u doktorov PSG. V prípade úspešne zvládnutej obligátnej prehliadky sa definitívne stane hráčom Paris Saint Germain, do ktorého by mal prestúpiť z Palerma za 42 miliónov eur.

Kucka za Cassana?

Po približne dvojtýždňovej odmlke sa v talianských médiach opäť začalo intenzívne skloňovať meno Juraja Kucku. 23-ročný slovenský defenzívny záložník, ktorý prestúpil počas zimy zo Sparty do Janova za približne 4 milióny eur je v hľadáčiku AC Miláno. Podľa informácií z talianskej tlače by ho Rosonerri radi získali výmenou za problémového útočníka Antonia Cassana, ktorý v drese AC nedostával počas minulej sezóny dostatok herných príležitostí.