Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (19.2.)

pondelok, 19. február 2018 10:23 | Autor: Jakub Vaverka

Kevin de Bruyne, Real Madrid
Kevin de Bruyne, Real Madrid | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je po skončení zimného prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Ronaldo chce Kanea

Don Balón píše, že portugalský útočník Cristiano Ronaldo tlačí na vedenie Realu Madrid, aby v letnom prestupovom období kúpilo anglického zakončovateľa Harryho Kanea, ktorý v drese Tottenhamu Hotspur patrí medzi najlepších futbalistov na svete.

Neymar ostane v PSG

Telefoot tvrdí, že špekulácie o tom, že by mal brazílsky útočník Neymar v dohľadnej dobe opustiť Paríž Saint-Germain, nie sú pravdivé. Brazílčan údajne najbližšie sezóny s určitosťou strávi v metropole Francúzska.

Barcelona ide po Griezmannovi

Podľa informácií denníka Don Balón je FC Barcelona hlavným prestupovým hráčom o francúzskeho útočníka Antoinea Griezmanna. Hviezda Atlética Madrid by vraj do metropoly Katalánsky mohla putovať už v letnom prestupovom období.

Ancelotti nechce ísť do PSG

Mirror píše, že taliansky tréner Carlo Ancelotti nemá v úmysle v PSG nahradiť španielskeho kouča Unaia Emeryho. Ancelotti je stále bez práce, ale objavili sa správy, že tento skúsený manažér by najradšej trénoval v anglickej Premier League.

Real Madrid a De Bruyne?

Don Balón špekuluje, že Real Madrid chystá obrovskú ponuku za belgického reprezentanta Kevina De Bruyneho. De Bruyne v prebiehajúcom ročníku patrí v drese Manchestru City medzi najlepších stredopoliarov vo svete futbalu.

Balotelliho návrat?

Anglický bulvárny denník The Sun píše, že milánske tímy Inter a AC po sezóne zabojujú o svojho bývalého hráča Maria Balotelliho. Balotelli je aktuálne hráčom francúzskeho OSG Nice, ale odchodu inam by sa vraj nebránil.