Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (14.2.)

streda, 14. február 2018 11:45 | Autor: Jakub Vaverka

Mauro Icardi
Mauro Icardi | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je po skončení zimného prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Icardi do Manchestru United?

Talianske noviny Corriere dello Sport píšu, že renomovaný futbalový agent Mino Raiola by rád priviedol argentínskeho útočníka Maura Icardiho do Manchestru United. Icardi je momentálne hviezdou Interu Miláno.

Barcelona sa dohodla s Arthurom

Talentovaný záložník Arthur sa dohodol na prestupe do FC Barcelona. Brazílsky mladík, ktorý hráva v rodnej krajine za Gremio by mal podľa Mundo Deportivo posilniť katalánskeho giganta v januári 2019.

Alisson za 90M

Portál Calciomercato.com tvrdí, že AS Rím nemá problém s predajom brazílskeho brankára Alissona, ale vedenie talianskeho klubu zároveň informovalo záujemcov, že si musia pripraviť 90 miliónov eur, tak znie výkupná klauzula za tohto gólmana.

Škriniar môže odísť

Portál Goal.com hlása, že slovenský stredopoliar Milan Škriniar by mohol opustiť Inter Miláno. O bývalého obrancu MŠK Žilina sa zaujíma hneď niekoľko svetových veľkoklubov. K transferu by mohlo dôjsť po sezóne.

Mourinho chce Varaneho

Ak má brankár David De Gea odísť do Realu Madrid, tréner Manchestru United José Mourinho chce okrem finančného odstupného aj francúzskeho obrancu Raphaela Varaneho. Informácie priniesol španielsky bulvárny denník Don Balón.

Herrera do AC Miláno?

Tuttosport tvrdí, že španielsky stredopoliar Ander Herrera by mohol po konci prebiehajúceho ročníka reálne opustiť anglický celok Manchester United. Veľký interes o tohto záložníka prejavil spiaci gigant talianskeho futbalu AC Miláno.

City loví portugalský talent

Tréner anglického Manchestru City Pep Guardiola by veľmi rád získal do svojho tímu talentovaného mladíka Rafaela Leaoa, ktorý oblieka dres portugalského Sportingu Lisabon. Informácie priniesol denník Record.