Main Content

Obranca Liverpoolu Lovren prezrádza: Takto sa trestám za chyby v zápasoch

nedeľa, 11. február 2018 13:15 | Autor: Jakub Vaverka

Dejan Lovren
Dejan Lovren | zdroj: TASR

Chorvátsky obranca Liverpoolu Dejan Lovren sa vo veľkých zápasoch často nevyhne veľkým chybám. Samotný hráč prezádza, že sám sebe je najväčším kritikom.

Jeden z najskúsenejších hráčov súčasného Liverpoolu FC absolvoval interview pre britskú televíziu Sky Sports. Dejan Lovren prezradil, že chyby v zápasoch ho nenechávajú chladným. „Som najväčším kritikom samého seba. S nikým nehovorím niekoľko dní, to som ja. To je pre mňa forma trestu.“

„Čo si myslia ostatní ľudia? To ma nerozhodí. Dôležité je, čo si myslí tréner, on je ten, kto je šéf. Ak ma hodnotí pozitívne, je to pre mňa potvrdenie toho, že som jedným z najlepších obrancov Premier League,“ tvrdí reprezentant Chorvátska.

„Keď ťaháte sériu osemnástich zápasov bez prehry, ľudia si povedia, že ste naozaj dobrý. Potom urobíte nejaké chyby a každý na vás ukazuje prstom,“ zamýšľa sa bývalý obranca anglického Southamptonu FC.

28-ročný obranca je často terčom kritiky, i keď na druhej strane treba dodať, že Lovren a celkovo obrana Červených nie je taká pevná, ako by klub tohto rangu potreboval. Preto sa prakticky stále špekuluje o tom, že by LFC kúpil nového obrancu.