Main Content

Jupp Heynckes: Neodpisujte Madrid, Real vyradí PSG a postúpi ďalej

streda, 7. február 2018 09:00 | Autor: Jakub Vaverka

Jupp Heynckes
Jupp Heynckes | zdroj: TASR

Tréner Bayernu Mníchov Jupp Heynckes nesúhlasí s veľkou kritikou, ktorá sa valí na Real Madrid. Skúsený nemecký kouč Bielemu Baletu v Lige majstrov proti PSG verí.

Tréner Bayernu Mníchov Jupp Heynckes nesúhlasí s názorom, že je Real Madrid odpísaný. Nemecký odborník si myslí, že Biely Balet môže prekvapiť predovšetkým v Lige majstrov, ktorá sa po prestávke dostane k slovu už počas budúceho týždňa.

Merengues sú momentálne 19 bodov za Barcelonou, vypadli zo španielskeho pohára, ale Liga majstrov je stále v ich rukách. „Real Madrid má v lige výsledkovú krízu, ale podľa mňa je to normálne, hlavne keď dvakrát vyhráte Ligu majstrov a stanete sa majstrami,“ povedal Heynckes portálu Goal.

„K tomu treba dodať, že Real prišiel o troch veľmi dobrých hráčov, Alvara Moratu, Pepeho a Jamésa Rodrigueza. Nekúpili dostatočné náhrady. Aby ste boli úspešní, potrebujeme vhodný mix mladých a skúsených hráčov,“ myslí si kouč Bayernu Mníchov.

Jupp Heynckes, ktorý sa snaží stabilizovať Bayern, viedol Real Madrid v roku 1998. „Majú veľmi dobrých futbalistov. Z osobnej skúsenosti viem, že Madrid by nikdy nemal byť podceňovaný. Nepodceňujte Real, majú o dosť skúsenejších hráčov ako PSG. Myslím si, že ich vyradia a postúpia ďalej.“