Main Content

Neapol opäť víťazne aj vďaka gólu Hamšíka: "Juventus sme neriešili"

pondelok, 5. február 2018 10:38 | Autor: TASR

Marek Hamšík
Marek Hamšík | zdroj: TASR

Rím 5. februára (TASR) - Futbalisti SSC Neapol zostávajú aj po víkendovom 23. kole talianskej Serie A na čele tabuľky s náskokom jedného bodu pred druhým Juventusom Turín. Pozíciu lídra potvrdili na ihrisku Beneventa, kde aj vďaka gólu kapitána Mareka Hamšíka vyhrali 2:0.

"Vstup do zápasu sme nemali najlepší, domácim sme dali veľa priestoru. No po brvne Lorenza (Insigneho) a parádnom góle Driesa (Mertensa) sme začali dominovať. Hneď po zmene strán sme pridali druhý gól a v ďalšom priebehu sme mohli dať aj ďalší," povedal Hamšík pre svoju oficiálnu webstránku. Slovenský stredopoliar strelil druhý gól Neapola, keď sa presadil po skvelej prihrávke Joseho Callejona. Bol to už jeho 118. súťažný zásah v drese SSC. "Samozrejme, je to príjemné. No najdôležitejšie bolo víťazstvo," poznamenal Hamšík, ktorý hral do 70. minúty.

Neapolčania do nedeľňajšieho večerného zápasu nastúpili po tom, čo popoludní Juventus nasúkal Sassuolu až sedem gólov. "My sme to neriešili. My myslíme iba na seba. Odteraz máme pred sebou iba sobotňajší duel proti Laziu," dodal Hamšík.