Main Content

Wagnerovi nechýba sebavedomie. Jeho vyhlásenie mnohých šokovalo

streda, 31. január 2018 12:18 | Autor: Timotej Gašper

Sandro Wagner - Bayern Mníchov
Sandro Wagner - Bayern Mníchov | zdroj: TASR

Zimná posila nemeckého majstra, 30-ročný Sandro Wagner, sa  po víkendovom zápase Bundesligy vyjadril, že má všetky atribúty na to, aby sa cítil ako najlepší útočník Nemecka.

Wagner strávil mladosť v Bayerne Mníchov, no potom dlhé roky hrával v kluboch ako Duisburg, Werder Brémy či Hertha Berlín. Po desiatich rokoch sa však už ako 30-ročný nemecký reprezentant vrátil do Mníchova, aby kryl chrbát a odľahčil situáciu Robertovi Lewandowskemu.

Odhodlaný zakončovateľ si však znepriatelil viacero fanúšikov v Nemecku svojim trúfalým vyjadrením, ktoré vyslovil po víkendovej výhre Bayernu nad Werderom Brémy (5:2), kde si tiež otvoril strelecký účet v drese nového zamestnávateľa. „V mojich očiach som najlepší útočník Nemecka! Som v najlepšom nemeckom klube a strelil som gól. Som teda tam, kde by som mal byť.“

Wagner ihneď rozvíril vlnu špekulácií a kritiky, keďže Nemecko má okrem neho k dispozícií mladú hviezdu Tima Wernera alebo aj Thomasa Mullera. Sandro sa však aj napriek pokročilému futbalovému veku chystá na MS 2018 do Ruska, kde sa pravdepodobne vidí ako opora nemeckej ofenzívy.