Main Content

Lobotkov agent: Hovorí sa o Reale Madrid, Barcelone, Arsenale …

streda, 31. január 2018 09:12 | Autor: Martin Gregor

Stanislav Lobotka
Stanislav Lobotka | zdroj: TASR

Na prestupovom trhu nie je obrovský  záujem len o Milana Škriniara. Jeho spoluhráč z reprezentácie Stanislav Lobotka sa rovnako tak ocitol v centre pozornosti najväčších futbalových veľkoklubov.

Už včera sme vás informovali, že taliansky denník Gazetta dello Sport spája Stanislava Lobotku s možným prestupom do Interu Miláno.

K špekuláciám o možnom odchode 23-ročného rodáka z Trenčína z Celty Vigo do iného pôsobiska sa vyjadril v rozhovore pre fcinternews.it jeho agent Branilslav Jašurek.

"Rozprával som sa s viacerými klubmi z Talianska a vymenil som si pár správ aj s Interom Miláno, ale nebolo to nič konkrétne," povedal Jašurek, ktorý zdôraznil, že Lobotkov prestup sa môže zrealizovať len v prípade, že sa nájde klub, ktorý by zaňho zaplatil 35 miliónov eur. Táto suma totiž figuruje ako výkupná klauzula v jeho kontrakte s Celtou.

O Lobotku sa však nezaujímajú len talianske kluby. Osobne sa bol na jeho výkon pozrieť aj riaditeľ FC Barcelona. ,,Špekuluje sa ohľadom Arsenalu, Realu Madrid či FC Barcelona a je to normálne, lebo Stano Lobotka hrá veľmi dobre. Potvrdzujem však, že žiadna konkrétna ponuka zatiaľ neprišla,” prezradil.

Podľa Jašureka by sa Lobotka hodil do klubu, ktorý rád ovláda loptu. Ako príklad uviedol Barcelonu či Ajax Amsterdam.