Main Content

Nahnevaného Mouru PSG nechce, bijú sa oňho v Španielsku aj Anglicku

streda, 24. január 2018 08:00 | Autor: Jakub Vaverka

Lucas Moura
Lucas Moura | zdroj: TASR

Brazílsky krídelník Lucas Moura dlhodobo nedostáva v parížskom Parku Princov priestor, pričom najnovšie mu klub odkázal, že si môže hľadať nové pôsobisko. Záujem o jeho služby je viac ako vysoký.

Lucas Moura má v parížskom PSG platný kontrakt do roku 2019, ale je takmer isté, že ho ukončí predčasne. Klubové vedenie s ním neráta, pričom tento Brazílčan v prebiehajúcom ročníku nastúpil vo všetkých súťažiach iba na šesť zápasov.

25-ročný brazílsky krídelník odohral v Paríži 152 stretnutí, počas ktorých sa do streleckej listiny zapísal 33 – krát. „Je to brutálne sklamanie.  Neuveriteľne ma hnevá, že nehrávam a neukazujem to, čo vo mne je,“ rozhovoril sa pre denník L´Equipe.

„Nie som šťastný. Myslel som si, že s týmto klubom môžem vybudovať niečo poriadne, ale to je pravdepodobne nemožné,“ pokračovalo extrémne rýchle krídlo, o ktoré je veľký záujem v anglickej Premier League a aj v španielskej Primera División. 

​ V médiách sa objavili správy, že Mouru by veľmi radi získali Arsenal a Tottenham, PSG mu vraj odporučilo, aby si hľadal nový klub. Sám hráč sa skôr vidí v Španielsku. „Je pravdou, že La Liga by mi mohla sedieť. S mojou rýchlosťou a technikou by som tam mohol podávať kvalitné výkony.“

„Nezáleží na tom, kde skončím, viem, čoho som schopný. Nestal som sa reprezentantom Brazílie len tak pre nič za nič,“ zakončil nahnevaný Moura, ktorému sa nepáči prístup vedenia PSG k jeho osobe. Je dlhodobo prehliadaný a šancu dostávajú iní futbalisti.