Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (24.1.)

streda, 24. január 2018 08:00 | Autor: Jakub Vaverka

Thibaut Courtois
Thibaut Courtois | zdroj: © TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je počas zimného prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Lucas si môže hľadať nový klub

Goal.com píše, že brazílsky záložník Lucas Moura dostal od vedenia Parížu Saint-Germain jasný signál, aby si hľadal nový klub. O Mouru je veľký záujem v anglickej Premier League, konkrétne v Arsenale a v Tottenhame Hotspur.

Schurrle do WBA?

The Times hlása, že nemecký reprezentant André Schurrle by mohol odísť z Borussie Dortmund do West Bromwichu Albion. WBA má o Schurrleho záujem na hosťovanie do konca sezóny, pričom hráč už v Premier League pôsobil, v londýnskej Chelsea.

Mascherano odchádza

Vedenie FC Barcelona oficiálne oznámilo, že obranca Javier Mascherano v klube končí po siedmich rokoch mení pôsobisko. Argentínsky veterán by vraj mal sťahovať do čínskej najvyššej súťaže, kde sa o jeho služby zaujíma Hebei China Fortune.

United idú po Serim

Bulvárny denník The Sun informuje, že Manchester United je momentálne najväčším favoritom na získanie ospevovaného Jeana-Michaela Seriho. Seri stále oblieka dres francúzskeho celku OSG Nice.

Bitka o Courtoisa

Zdroj menom Het Lattste Nieuws prišiel s informáciou, podľa ktorej vraj bude Real Madrid bojovať na diaľku s parížskym PSG o získanie belgického brankára Thibauta Courtoisa. Vedenie Chelsea o možnom odchode svojej brankárskej jednotky nahlas nehovorí.

Wenger o posilách

Tréner Arsenalu Arsene Wenger prehlásil, že Kanonieri momentálne nie sú blízko k získaniu ani Pierrea-Emericka Aubameyanga a ani žiadneho iného futbalistu. To ale neznamená, že The Gunners nikoho do konca januára už nezískajú.