Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (23.1.)

utorok, 23. január 2018 08:57 | Autor: Jakub Vaverka

Neymar
Neymar | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je počas zimného prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Neymar si kladie podmienky

Don Balón tvrdí, že útočník PSG Neymar je ochotný odísť do Realu Madrid, ak sa Merengues podarí získať taktiež Edena Hazarda z Chelsea a Antoinea Griezmanna z konkurenčného Atlética Madrid. Inak Neymar do Madridu neodíde.

Bitka o Vidala

Daily Express uvádza, že londýnska Chelsea už nie je jediným klubom, ktorý sa zaujíma o čilského stredopoliara Artura Vidala. Okrem Modrých sa o oporu Bayernu Mníchov začal interesovať aj Manchester United.

Súboj o Mouru

Lucas Moura by mohol podľa denníka Daily Express do konca januára opustiť Paríž Saint-Germain. O jeho služby sa eminentne zaujímajú kluby zo severu Londýna – Arsenal a aj Tottenham Hotspur. Cena tohto Brazílčana by sa mohla pohybovať na úrovni 35 miliónov libier.

Chelsea sa dohodla

Goal.com informuje, že Chelsea sa dohodla s AS Rím na prestupoch Edina Džeka a Emersona Palmieriho. Obaja by mali prísť do Londýna už čoskoro a skompletizovať svoj transfer. Rimania zarobia približne 50 miliónov libier.

Hazard ľutuje dohodu

Don Balón píše, že Eden Hazard ľutuje údajnú ústnu dohodu so Zinedineom Zidaneom o tom, že prestúpi do Realu Madrid. Belgičan je vraj šťastný v londýnskej Chelsea, kde je hviezdou číslo jeden, preto o transfere inam ani len neuvažuje.

Sturridgea láka Španielsko

TuttoMercato píše, že anglický útočník Daniel Sturridge odmietne záujem Interu Miláno a aj AS Rím a radšej odíde do španielskej La Ligy, kde sa o jeho služby zaujímajú FC Sevilla a Valencia. Sturridge chce odísť z Liverpoolu, pretože pravidelne nehráva.