Main Content

Otec Ryana Giggsa: Hanbím sa zaňho, nemôžem vysloviť ani jeho meno!

streda, 17. január 2018 10:39 | Autor: Martin Gregor

Ryan Giggs
Ryan Giggs | zdroj: TASR

Ryan Giggs sa stal novým trénerom reprezentácie Walesu, no jeho vlastná rodina mu ani nevie prísť na meno.

Otec Ryana Giggsa priznal, že sa za svojho syna hanbí a má problém vysloviť jeho meno. Bývalá hviezda Manchestru United bol pritom v pondelok vymenovaný za hlavného trénera reprezentácie Walesu, čo by za normálnych okolností urobilo každého otca pyšným.

Lenže v prípade rodiny Giggsovcov to neplatí. Danny Wilson, Giggsov otec, poskytol krátky rozhovor denníku Sun, v ktorom bol veľmi priamy. Tvrdí, že mu nikdy neodpustí, že mal aféru s bratovou manželkou Natashou.

Manželstvo Rhodriho Giggsa s Natashou sa skončilo v roku 2011, kedy sa prišlo na to, že Ryan Giggs s ňou tajne spával vyše 8 rokov.

,,Mal by som byť najpyšnejším otcom na svete a šťastný z toho, čo dosiahol, ale ja sa naopak zaňho hanbím. Nedokážem sa ani prinútiť vysloviť jeho meno, rozprávam o ňom len ako o bývalom futbalistovi,” vysvetľuje otec Danny.

,,Je to môj syn a je mi do plaču, keď musím povedať, že moja rodina ho nerešpektuje a nechce ho vidieť. Ako starší súrodenec mal svojmu bratovi kryť chrbát a nie ho doňho bodnúť. Podviedol ho najhorším možným spôsobom a nie je ani dostatočný muž ani na to, aby sa mu za to ospravedlnil,” dodal.

Po vymenovaní Giggsa za nového trénera Walesu sa stal hitom internetu aj článok satirického portálu News Thump, v ktorom si redakcia vymyslela reportáž o tom, ako Giggs požiadal všetkých hráčov národného tímu, aby na prvý zraz doniesli fotografie svojich manželiek.