Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (14.1.)

nedeľa, 14. január 2018 10:16 | Autor: Jakub Vaverka

Neymar
Neymar | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je počas zimného prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Výmena storočia?

Rádio Cadena SER tvrdí, že Real Madrid hodlá ponúknuť Parížu Saint-Germain peniaze a Cristiana Ronalda za brazílskeho útočníka Neymara. Parížania ale nemajú v úmysle Neymara v dohľadnej dobe predávať.

Liverpool chce Alexisa

Mirror píše, že Liverpool je po Manchestri United a Manchestri City ďalším klubom, ktorý sa zaujíma o čilského kanoniera Alexisa Sancheza. Je takmer isté, že Alexis v januárovom prestupovom období opustí Arsenal.

Odriozola do Barcy?

Don Balón tvrdí, že hviezdny Lionel Messi odporučil klubovému vedeniu, aby kúpilo talentovaného Alvara Odriozolu z Realu Sociedad San Sebastián. Barcelona narazí na Real Sociedad dnes v jednom zo šlágrov La Ligy.

United ide po Hazardovi

Don Balón tvrdí, že Eden Hazard má ponuku z Manchestru United. Je len na Belgičanovi či sa odhodlá zradiť londýnsku Chelsea a posilniť Red Devils, ktorých vedie jeho bývalý kormidelník z Londýna José Mourinho.

Bitka o Sandra

Denník Mirror informuje, že stále prebieha prestupový boj o brazílskeho obrancu Alexa Sandra z talianskeho Juventusu Turín. Favoritmi na jeho získanie ostávajú aj naďalej Chelsea a Manchester United.

Suarez do Chelsea?

Daily Star prišiel s informáciou, podľa ktorej by sa mohol stredopoliar Denis Suarez z FC Barcelona sťahovať do anglickej Premier League. Veľký interes o tohto španielskeho záložníka prejavil anglický majster Chelsea.