Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (13.1.)

sobota, 13. január 2018 09:06 | Autor: Jakub Vaverka

Neymar
Neymar | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je počas zimného prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Conte z Chelsea neodíde

Taliansky tréner Antonio Conte prehlásil, že nemá v úmysle odísť z londýnskej Chelsea. Bývalý kormidelník Juventusu Turín tvrdí, že zo Stamford Bridge odíde, iba sa ho klubové vedenie rozhodne prepustiť.

Neymar nikam nejde

Kormidelník Parížu Saint-Germain Unai Emery dementoval akékoľvek informácie o tom, že by mohol brazílsky útočník Neymar odísť do Realu Madrid alebo kamkoľvek inam. N10 by vraj mal najbližšie roky kariéry stráviť v Parku Princov.

Keita je v Liverpoole

Stredopoliar nemeckého RB Lipsko, cenený Naby Keita, ktorý mal prestúpiť do Liverpoolu v letnom prestupovom období, bude hráčom The Reds v druhej polovici tohto ročníka. Keita by mal dotiahnuť všetky detaily transferu do konca týždňa.

Bitka o Pulišiča

The Independent píše, že americký mladík Christian Pulišič by čoskoro mohol opustiť Borussiu Dortmund. O jeho služby majú veľký záujem anglické kluby Manchester United a Liverpool. Favoritom na jeho získanie sú Red Devils.

Vardy do United nepôjde

Leicester Mercury hlása, že anglický útočník Jamie Vardy neodíde do Manchestru United. Objavili sa názory, že by mohol Vardy opustiť Leicester City a zamieriť na Old Trafford, ale išlo iba o prestupové špekulácie.

Arsenal favoritom na Malcoma

Daily Star píše, že londýnsky Arsenal je favoritom na získanie brazílskeho útočníka Malcoma z francúzskeho Girondins de Bordeaux. O Malcoma sa zaujímal aj Tottenham Hotspur, ale Kohúti ho už kúpiť nechcú.