Main Content

Diario Gol: Icardi absolvoval testy v Reale Madrid! + reakcia Interu Miláno

streda, 10. január 2018 10:12 | Autor: Jakub Vaverka

Mauro Icardi
Mauro Icardi | zdroj: TASR

Španielsky plátok Diario Gol informoval, že Mauro Icardi absolvoval lekársku prehliadku v Reale Madrid. Reakcia Interu Miláno na seba nenechala dlho čakať.

Diario Gol rozvíril hladinu diskusií, keď včera zverejnil článok o tom, že Mauro Icardi odchádza do Realu Madrid. „Icardi absolvoval v Reale Madrid tajnú lekársku prehliadku,“ písalo sa v oficiálnom znení kontroverzného článku.

Mauro Icardi skóroval v 20 kolách tejto sezóny Serie A 18 gólov a špekuluje sa, že ak by zmenil dres, Inter by na jeho odchode zarobil minimálne 110 miliónov eur. Správy o tom, že Argentínčan odchádza do Madridu, sú však nepravdivé. „Nebojíme sa. Odhliadnuc od toho, že má hráč v zmluve klauzulu, ktorá platí do júla, Mauro chce ostať s nami a pomôcť nám naplniť naše ciele,“ prehovoril športový riaditeľ Interu Piero Ausilio.

„Nevylučujem, že jedného dňa odíde, ale teraz nie sú na programe žiadne stretnutia, má veľmi dlhý kontrakt. V budúcnosti si môžeme sadnúť a porozprávať sa, čo ďalej,“ zakončil Ausilio. Faktom je, že o Icardiho je veľký záujem už od leta, ale čierno-modrí ho predávať nemajú v úmysle.

Diario Gol je známy najrôznejšími špekuláciami zo sveta futbalu, pričom často je nemožné dokázať, či ide o skutočné alebo vymyslené informácie. V tomto prípade, ale španielsky plátok neodhadol svoje možnosti a Inter celú vec včas pribrzdil.