Main Content

Conte stratil trpezlivosť s Mourinhom: Je to falošný človek

nedeľa, 7. január 2018 10:39 | Autor: Jakub Vaverka

Antonie Conte a Jose Mourinho
Antonie Conte a Jose Mourinho | zdroj: TASR

Medzi Antoniom Contem a Josém Mourinhom to vrie. Dokazujú to slová aktuálneho trénera Chelsea na adresu toho bývalého.

Antonio Conte stratil trpezlivosť s trénerom Manchestru United Josém Mourinhom. Portugalčan v médiách začal hovoriť o štvorzápasovom dištance Taliana sedieť na lavičke svojho tímu, ku ktorému došlo v sezóne 2012/2013. „Faktom je, že som vtedy nemohol sedieť na lavičke, pretože som vraj nenahlásil dva ovplyvnené zápasy. Následne ma čakal riadny proces, kde bolo moje meno očistené,“ začal Conte.

„Myslím si, že predtým, ako vydáte takýto druh komentára, komentára, ktorý ma zraniť inú osobu, musíte sa tomu naozaj venovať. Ukazujete, aký máte nízky charakter a to, že neviete, o čo presne v situácii išlo,“ pokračoval kormidelník anglického majstra.

Bývalý kouč Juventusu v komentároch na Mourinha pokračoval. „Poznám ho už z minulosti. V určitých situáciách ukázal, že je „malý muž“, dokazuje to aj teraz a s určitosťou tomu tak bude aj v budúcnosti. Pamätám si, keď sa vysmieval Claudiovi Ranieriovi kvôli jeho angličtine. Následne, keď Ranieri dostal výpoveď, obliekol si tričko na jeho podporu. Je falošný.“

„Ak chcete bojovať s osobou, skúsite ju zničiť. A následne, po dvoch rokoch skúsite tejto osobe pomôcť, pretože je to pre vás zrazu výhodne, pre váš profil,“ zakončil taliansky lodivod prehovor o Mourinhovej falošnosti a prezliekaní kabátov.