Main Content

Conte o spojení Hazarda s Realom Madrid: Nečítal som, čo povedal jeho otec

nedeľa, 31. december 2017 10:54 | Autor: Jakub Vaverka

Eden Hazard
Eden Hazard | zdroj: TASR

Eden Hazard patrí medzi najväčšie hviezdy celej Premier League a nečudo, že sa o jeho služby zaujíma kráľovský veľkoklub Real Madrid. K celej veci sa vyjadril kouč Modrých Antonio Conte.

Eden Hazard má momentálne 26 rokov a veľkú časť kariéry pred sebou. S Realom Madrid je spájaný prakticky nepretržite, ale treba rešpektovať, že s Chelsea má podpísaný kontrakt do roku 2020. „Ak ste vo veľkom klube a veríte klubovej filozofii, myslím si, že je správne, keď ostanete,“ začal o celej téme kouč CFC Antonio Conte, ktorého slová priniesol  ​Daily Mail.

„Budem úprimný, nečítal som komentáre Hazardovho otca. Myslím si, že každý na svete má právo na názor a mali by sme sa rešpektovať. Preto rešpektujem to, čo hovoril,“ myslí si energický taliansky lodivod.

„Podľa môjho názoru hovoríme o skutočne dobrom chlapíkovi a je to normálne. Keď si myslíte, že ste v klube s najvyššími ambíciami, je dobré, keď dres nezmeníte.“ Diskusiu vyvolali komentáre otca Edena Hazarda, ktorý hovoril o tom, že jeho syn by s odchodom do Realu Madrid podľa všetkého súhlasil.

Conte v závere prehovoril o tom, že sa mu páči, ako Eden Hazard herne aj ľudsky v poslednom období dospel. „Keď ste útočník alebo číslo 10, musíte dávať góly. Myslím si, že tento aspekt poriadne vylepšil. Netreba totiž zabúdať na to, že je mladší ako Ronaldo a Messi.“