Main Content

Dočkáme sa prestupovej bomby? Hazard vyjadril sen hrať pod taktovkou Zidanea

piatok, 10. november 2017 10:08 | Autor: Dávid Lech

Eden Hazard
Eden Hazard | zdroj: TASR

Eden Hazard sa netají tým, že by si rád zahral pod taktovkou trénera Realu Madrid Zinedinea Zidanea.

Už od roku 2012 patrí medzi najväčšie hviezdy Chelsea. S londýnskym klubom dvakrát opanoval Premier League a raz sa radoval aj z titulu v Lige majstrov. Pôsobenie 26-ročného Belgičana Edena Hazarda v tíme ruského miliardára Romana Abramoviča ale pomaly speje ku koncu.

Takúto informáciu už dlhšie prezentujú rôzne svetové médiá, ktoré špekulujú o odchode belgického reprezentanta. Jeho ďalšou futbalovou stanicou by malo byť slávne Santagio Bernabeu v Madride. Šikovný hráč, ktorého do „veľkého“ futbalu uviedol francúzsky celok LOSC Lille len nedávno vyjadril obrovskú túžbu hrať pod taktovkou súčasného trénera „bieleho baletu“ Zinedinea Zidanea.

Každý vie, aký rešpekt prechovávam k Zidaneovi ako k hráčovi a taktiež ako k manažérovi. Bol mojím idolom,“ povedal Hazard pre belgickú televíznu stanicu RTL. Možnosti prestupu do hlavného mesta Španielska sa nijak výrazne nevyhýba: „Neviem, čo sa stane v budúcnosti. Nech už to bude akokoľvek, hrať pod Zidaneom by bol sen.

Hazard ale stihol zdôrazniť, že v súčasnom pôsobisku mu nič nechýba. „Užívam si život v Chelsea. Sústredím sa na svoju hru za tento klub,“ dodal futbalista, ktorý sa do Anglicka presťahoval za 35 miliónov eur. Jeho cena by aktuálne bola niekoľkonásobná.

Ofenzívny stredopoliar schopný hrať aj v krídelnom priestore zároveň poprel jeho viackrát rozoberaný možný prestup do Manchestru United za Josem Mourinhom. Vyjadrenia opory belgickej reprezentácie sú pre španielskeho giganta výzvou. Bude zaujímavé sledovať, ako na celú situáciu zareaguje Real Madrid.