Main Content

Coutinhova sága pokračuje: Prehovoril tréner FC Barcelona!

štvrtok, 4. január 2018 11:08 | Autor: Jakub Vaverka

Philippe Coutinho
Philippe Coutinho | zdroj: © TASR

O možnom prestupe brazílskeho krídelníka Philippeho Coutinha z Liverpoolu do FC Barcelona sa píše stále viac. Svoj názor na celú vec povedal aj tréner Blaugranas Ernesto Valverde.

Španielske a anglické médiá od začiatku januárového prestupového obdobia zapĺňajú informácie o prestupe Brazílčana Coutinha do FC Barcelona. Oficiálne nič potvrdené nebolo, ale odchod liverpoolskej desiatky do La Ligy vyzerá  stále reálnejšie.

K transferovej ságe sa v rozhovore vyjadril aj tréner FC Barcelona Ernesto Valverde. „Neviem, čo vám povedať. Počul som veľa vecí, ale neviem, či sú pravdivé alebo nie,“ začal kormidelník Blaugranas na tlačovej konferencii, jeho slová priniesol denník AS.

„Je to hráč iného tímu a my rešpektujeme fakt, že hrá za niekoho iného. Je to vynikajúci futbalista a my nevieme, čo sa v budúcnosti udeje,“ diplomaticky okomentoval celú situáciu charizmatický lodivod lídra Primera División.

Valverdeho sa novinári taktiež spýtali na to, či by bol ochotný na Coutinhov prestup čakať do leta. „Nemám vám o ňom, čo viac povedať. Je to hráč iného mužstva.“

Povráva sa, že Brazílčan by mohol Kataláncov stáť až 180 miliónov libier.