Main Content

Liverpool našiel náhradu za Coutinha, ide o hráča Realu Madrid!

streda, 3. január 2018 11:37 | Autor: Jakub Vaverka

Philippe Coutinho
Philippe Coutinho | zdroj: © TASR

Všetko nasvedčuje tomu, že brazílsky reprezentant Philippe Coutinho skôr či neskôr opustí Liverpool. Vedenie The Reds sa začalo pozerať po možných náhradách. 

Anglické a španielske médiá vo veľkom diskutujú o tom, že by mohol v januárovom prestupovom období Philippe Coutinho opustiť Liverpool a zamieriť do Barcelony. Katalánci sa vraj za jeho služby chystajú zaplatiť až 180 miliónov eur.

Kouč LFC Jurgen Klopp celú situáciu nekomentuje, španielsky denník Diario Gol prišiel s informáciou, podľa ktorej vraj Červení začali pracovať na získaní náhrady za technicky zdatného Brazílčana. "Liverpool sa zaujíma o Daniho Ceballosa z Realu Madrid," píše sa v oficiálnom znení článku.

Dani Ceballos
Dani Ceballos | zdroj: TASR

"Talentovanému Danimu Ceballosovi sa už nechce čakať na šancu v drese Realu Madrid, čo by mohlo viesť k jeho odchodu," tvrdia novinári zo Španielska. Faktom je, že Ceballos po letnom prestupe z Betisu Sevilla hráva za Biely Balet len sporadicky.

Jeden z najnádejnejších hráčov mladej španielskej generácie je veľkým prísľubom do budúcnosti, ale musí pravidelne hrávať, inak bude stagnovať. "Pre Liverpool sa jedná prakticky o ideálnu náhradu za Philippeho Coutinha," domnieva sa Diario Gol.