Main Content

Tip dňa (28.7.): Európska liga 3 predkolo: Slask Wroclaw – Lokomotiv Sofia

štvrtok, 28. júl 2011 14:30 | Autor: Matúš Lazový

Tip dňa (28.7.): Európska liga 3 predkolo: Slask Wroclaw – Lokomotiv Sofia
Tip dňa (28.7.): Európska liga 3 predkolo: Slask Wroclaw – Lokomotiv Sofia | zdroj: Matúš Lazový pre Sport7.sk, foto SITA

Prinášame vám dnešný diel populárnej rubriky "Tip dňa na váš tiket". Budeme vďační, keď vyjadríte váš názor v diskusií pod článkom. Tipujúcim držíme palce!

Európska liga – 3. predkolo
Slask Wroclaw – Lokomotiv Sofia
 Začiatok zápasu – 16.45

V treťom predkole Európskej ligy sa stretne poľský vicemajster Slask Wroclaw, v ktorého kádri figuruje slovenský brankár Kelemen, s bulharským Lokomotivom Sofia. Slask zaujal futbalovú verejnosť v druhom predkole, keď po domácej výhre 1-0 a prehre 3-2 na ihrisku súpera, vyradil škótsky klub Dundee United. Slask hrá výborne doma, skvele mu funguje defenzíva, a čo je podstatné,  má za sebou podporu fantastických fanúšikov, ktorí istotne aj dnes vytvoria pre Bulharov pekelné prostredie.

Lokomotiv sa prebojoval do tretieho predkola cez macedónsky Metalurg Skopje, no po veľmi zvláštnych udalostiach. V prvom zápase v Macedónsku uhral Lokomotiv bezgólovú remízu, a tak bol pred odvetou favoritom. Doma začali veľmi zle, keď už po niekoľkých minútach viedli hostia 0-1, navyše domáci nepremenili pokutový kop. Potom prišiel čas hlavného rozhodcu, ktorý udelil hosťom červenú kartu a dal domácim nielen výhodu o jedného hráča, ale aj ďalší pokutový kop. V tejto komédií nakoniec Lokomotiv zvíťazil 3-2 (prehrával aj 1-2 – v početnej výhode), ale bol to výsledok veľmi nezaslúžený. Výkon bulharského mužstva sklamal, a ak sa za týždeň nevzchopili, proti Slasku to budú mať veľmi ťažké.

Dnes očakávam víťazstvo domácich, a nakoľko hrajú veľmi pozorne v defenzíve, strelenie gólu môže byť pre Bulharov veľmi ťažkým orieškom. Veľa šťastia!

Tipy
1. víťazstvo Slask Wroclaw – kurz okolo 1.65 – vyššie stávky
2. Slask zvíťazí a neinkasuje  – kurz okolo 2.50 – stredné stávky