Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (15.12.)

piatok, 15. december 2017 12:48 | Autor: Jakub Vaverka

Henrik Mchitarjan
Henrik Mchitarjan | zdroj: TASR

Letné prestupové obdobie definitívne skončilo a špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Mchitarjan skončí v United

Arménsky reprezentant Henrik Mchitarjan podľa správ denníka Daily Mirror na konci ročníka skončí v Manchestri United. José Mourinho vraj chce staviť na iných hráčov, pričom jeden z minuloročných ťahúňov Red Devils mu už nepasuje do koncepcie.

Ozil na lane United

Posilou Manchestru Unite by sa podľa Daily Mirror mohol stať Mesut Ozil. Nemecký stredopoliar bude po konci prebiehajúcej sezóny bez zmluvy, pričom v Arsenale takmer naisto neostane.  Kouč Gunners Arsene Wenger nevylúčil, že Nemec neodíde k priamemu konkurentovi v boji titul.

Sandro za 70M

Brazílsky krajný obranca Alex Sandro by mohol v zimnom prestupovom období odísť do londýnskej Chelsea. Juventus Turín sa jeho predaju brániť nebude, ale požaduje minimálne sedemdesiat miliónov libier. Či Chelsea bude ochotná takúto čiastku zaplatiť je momentálne otázne.

Luiz nevie, čo ďalej

Brazílsky obranca David Luiz nevie, či jeho kariéra bude pokračovať v londýnskej Chelsea, pretože sa dostal do konfliktu s trénerom Antoniom Contem. Skúsený bek by sa preto rád s kormidelníkom stretol a všetko si vydiskutoval. Interes o jeho služby prejavil Manchester United.

Bitka o Arthura

Real Madrid a FC Barcelona sa chystajú na ďalšiu veľkú spoločnú prestupovú bitku. Tento raz by sa malo jednať o mladíka Arthur. Brazílsky talent Arthur predvádza v tejto sezóne výborné výkony v drese brazílskeho Gremia.

Bale sa dohodol s United

Diario Gol tvrdí, že waleský krídelník Gareth Bale má predbežnú dohodu s Manchestrom United o prestupe, ku ktorému by mohlo dôjsť v letnom prestupovom období. Baleove dni v Reale Madrid sú zrejme zrátané.