Main Content

Milan Škriniar na lane Manchestru City: Vyžiadal si ho Guardiola

utorok, 12. december 2017 11:38 | Autor: Jakub Vaverka

Milan Škriniar Manchester City
Milan Škriniar Manchester City | zdroj: TASR

Milan Škriniar je bez väčšich diskusií jedným zo skokanov tejto sezóny. Slovenský obranca podáva perfektné výkony v drese milánskeho Interu, preto sa o jeho služby zaujíma takmer celá futbalová Európa. 

„Manchester City by rád v roku 2018 priviedol do svojho kádra slovenského obrancu Milana Škriniara z Interu Miláno,“ píše sa v oficiálnom znení článku z dielne talianskeho portálu Calciomercato.com. Táto stránka disponuje kvalitnými informáciami o dianí v kluboch Serie A, preto je reálne, že nejde len o nepodložené prestupové špekulácie.

„Líder Premier League chce investovať do bývalého obrancu MŠK Žilina, ktorý má len 22 rokov. City pripravujú pre Inter lukratívnu ponuku,“ tvrdia novinári z Apeninského polostrova. Škriniar prišiel na San Siro len v letnom prestupovom období, keď opustil Sampdoriu Janov.

Slovenský reprezentant je v tejto sezóne veľmi horúcim prestupovým artiklom, získať sa ho snaží celá plejáda mužstiev. Spomínali sa FC Barcelona či Atlético Madrid, naposledy sa hovorilo o interese anglického majstra Chelsea.

Nie je tajomstvom, že španielsky tréner Pep Guardiola by rád v januárovom transferovom okne priviedol na Etihad Stadium nového obrancu, pričom doteraz sa spomínal hlavne Jonny Evans z West Bromwichu Albion. Škriniar by mohol byť pre Sky Blues v konečnom dôsledku lepšou alternatívou.