Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (12.12.)

utorok, 12. december 2017 10:52 | Autor: Jakub Vaverka

Mohamed Salah
Mohamed Salah | zdroj: TASR

Letné prestupové obdobie definitívne skončilo a špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Salah na lane Realu Madrid

Don Balón špekuluje, že španielsky gigant Real Madrid v letnom prestupovom období zabojuje o egyptského reprezentanta Mohameda Salaha. Salah podáva v tejto sezóne vynikajúce výkony v drese Liverpoolu v Lige majstrov aj v Premier League.

Chelsea stále chce Barkleyho

Denník Daily Mail prišiel s informáciou, podľa ktorej sa anglický majster Chelsea stále zaujíma o získanie reprezentanta Albionu Rossa Barkleyho. Barkley, ktorý je stále hráčom Evertonu FC bol blízko transferu na Stamford Bridge už v letnom transferovom okne.

Príchod Kepu, odchod Kika

Španielsky plátok Marca informuje, že ak v januári 2018 príde do Realu Madrid talentovaný brankár Kepa z Athleticu Bilbao, znamenalo by to podľa všetkého odchod skúseného gólmana Kika Casillu, ktorý by sa stal trojkou.

Juve ide po Bellerínovi

Turínsky denník Tuttosport tvrdí, že španielsky krajný obranca Hector Bellerín by mohol v nasledujúcom roku definitívne opustiť londýnsky Arsenal a posilniť Juventus Turín. Stará Dáma sa pomaly pripravuje na prestup svojej opory zadných radov Alexa Sandra.

Mchitarjan chce rokovať

Daily Star píše, že arménsky ofenzívny univerzál Henrik Mchitarjan sa chce stretnúť s trénerom Josém Mourinhom, aby zistil, či je v jeho plánoch aj pre nasledujúce obdobie alebo má radšej voliť odchod z Manchestru United.

United pôjdu po Asensiovi

Don Balón prišiel s článkom, podľa ktorého sa vraj víťaz Európskej ligy Manchester United bude čoskoro zaujímať o španielskeho útočníka Marca Asensia. Real Madrid svoj mladý klenot nehodlá za žiadnu cenu predať.

Sturridge možno do Španielska

Podľa El Gol Digital sa možno anglický útočník Daniel Sturridge bude z liverpoolskeho FC sťahovať do španielskej Primera División, kde sa o jeho služby zaujíma Real Betis. Sturridge chce pred MS 2018 pravidelne hrávať.