Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (10.12.)

nedeľa, 10. december 2017 09:42 | Autor: Jakub Vaverka

Philippe Coutinho
Philippe Coutinho | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie definitívne skončilo a špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Courtois odíde

Je reálne, že belgický brankár Thibaut Courtois čoskoro opustí Chelsea. Skúsený gólman je podľa Sunday Express naklonený návratu do Španielska, kde v minulosti obliekal dres Atlética Madrid. Courtois má platnú zmluvu do roku 2019, pričom s Chelsea sa doposiaľ nedohodol na jej predĺžení.

Coutinho chce garancie

Brazílsky reprezentant Philippe Coutinho podľa správ z Daily Mirror chce, aby mu Liverpool FC garantoval, že ak sa o jeho služby bude v zimnom prestupovom období zaujímať FC Barcelona, bude mu povolené odísť.

Lloris na lane Realu Madrid

Daily Mirror tvrdí, že ak sa Tottenhamu Hotspur nepodarí v tejto sezóne získať ani jednu trofej, po sezóne klub opustí francúzsky brankár Hugo Lloris. Skúsený gólman je dlhodobo pod drobnohľadom španielskeho veľkoklubu Realu Madrid.

Batshuayi môže odísť

The Sun prišiel s informáciou, podľa ktorej sa taliansky tréner londýnskej Chelsea Antonio Conte rozhodol, že ak bude chcieť belgický útočník Michy Batshuayi odísť v zime na hosťovanie, bude mu to umožnené. Mladík potrebuje zápasovú prax.

Wilshere nevie, čo ho čaká

The Observer informuje, že anglický reprezentant Jack Wilshere momentálne nevie, či bude hráčom londýnskeho Arsenalu aj v nasledujúcom ročníku. Wilshere má časté zdravotné problémy, ktoré mu znemožňujú pravidelné nastupovanie v drese Kanonierov.

Romero asi zmení dres

Argentínsky brankár Sergio Romero pravdepodobne opustí Manchester United, tvrdí Daily Mail. Dôvodom je fakt, že Romero je dvojkou Davida De Geu, pričom pred MS 2018 v Rusku chce pravidelne chytávať, aby sa dostal do formy.

95M za SMS

Sunday Express tvrdí, že Manchester United je ochotný investovať astronomických 95 miliónov libier za Sergeja Milinkoviča-Saviča, ktorý podáva výborné výkony v drese Lazia Rím. Orly ho predať nechcú, ale ak Red Devils skutočne ponúknu túto čiastku, pravdepodobne dôjde k vzájomnej dohode.